Lumana staat voor maatwerk en kwaliteit. Tegen welk probleem u ook aanloopt binnen uw bedrijf, er is altijd een oplossing voor. Samen zoeken we uit wat er misgaat. Niet zelden zijn de problemen die aan de oppervlakte zichtbaar zijn slechts symptomen van wat er echt misgaat. Deze dieperliggende oorzaken sporen we op. Samen met u, en samen met de relevante professionals binnen het netwerk van Lumana.

Vanuit een duidelijke structuur en strategie formuleren we concrete doelstellingen om zo tot een efficiënte en doelgerichte aanpak te komen en uiteindelijk een optimaal resultaat te behalen. Ons uitgangspunt is het mens-proces-systeem principe. In welke tak uw bedrijf zich ook bevindt, transport, bankwezen, ziekenhuis of infra, bijvoorbeeld, uw medewerkers zijn uw meest kostbare asset. Goede bedrijfsprocessen in combinatie met maatwerk datamanagementsystemen zorgen ervoor dat zij optimaal kunnen functioneren.

Door het inzetten van een netwerk van professionals is Lumana BV in staat complexe organisatorische en financiële uitdagingen aan te gaan. Lumana onderscheidt zich daarnaast o.a. door het slim gebruiken van data en het opleveren en overdragen van projecten. Op het gebied van datamanagement wordt veelvuldig gebruik gemaakt van IT-oplossingen om processen efficiënter en effectiever te laten verlopen.

Lumana BV biedt tevens verschillende diensten aan om hun klanten door alle processen van een project te loodsen en om een soepele overdracht te waarborgen. Vanaf het opstellen van een plan van aanpak tot procesbegeleiding gedurende het project worden effectieve IT-toepassingen ingezet waardoor veel tijd en geld bespaard kan worden.